• Veilig en verantwoord rijden, ECOdrive draagt bij aan uw duurzame bedrijfsreputatie
  • Duurzaam partnership voor veilige mobiliteit en beheerst rijgedrag
  • “Het Nieuwe Rijden” implementeren, ECOdrive ontzorgt
  • Duurzaam brandstofgebruik, voor uw en onze omgeving
  • ECOdrive laat ons met de techniek van morgen vandaag al groener rijden
  • ECOdrive, de beste totaaloplossing voor voertuigtoepassingen voor bouw- en werkverkeer
  • Een lagere schadelast, lager aantal schadegevallen en minder onderhoud, ECOdrive helpt u
  • ECOdrive maakt efficiency, kostenbesparing en duurzaam ondernemen in één mogelijk
  • Duurzaam mobiliteitsmanagement door veilig- en uitstoot bewust wagenparkbeleid met ECOdrive

21-07-2015 - Groenere taxiwagenparken met ECOdrive

Groen rijden wordt een must in de taxibranche, waar de brandstof zorgt voor de grootste kostenpost. Naast brandstofbesparende motoren en alternatieve brandstoffen biedt ECOdrive nog andere methoden om brandstof te besparen. ECOdrive is een intelligente stimulator die het rijgedrag afstemt op specifieke omstandigheden.

ECOdrive is een in Nederland ontwikkeld en vervaardigd product van hoogwaardige kwaliteit. Uniek aan deze techniek is dat de maximumsnelheid, de acceleratie en het toerental per versnelling worden aangepast.

Tribus biedt nu deze ECOdrive bijvoorbeeld aan in de TriflexAIR, die in combinatie met de ultralichte constructie en de ECOdrive nog meer aan brandstofkosten laat besparen. Twee voordelen waarmee u volgens Tribus duizenden euro’s aan brandstof bespaart.

Het resultaat? Chauffeurs die rustiger en dus veiliger rijden. Met ECOdrive wordt er optimaal gebruikgemaakt van het motorvermogen van het voertuig. De ECOdrive geeft sturing aan uw vermogen en draagt zorg dat er alleen meer vermogen wordt geleverd op de momenten dat het nodig is.

Voor het volledige artikel: ECOMOBIEL: 21-07-2015 08:33